Vakantie met hond in een watervilla

Dat is leuk, een vakantie met hond in een watervilla vieren!

Een vakantie met hond boeken, betekent vrijheid en genieten. Op of aan het water bijvoorbeeld. Heb je wel eens een watervilla gehuurd en daar een vakantie met je gezin en huisdier ondergebracht? Op het water is echt volop genieten!

ontdek de beste hondenbungalows banner

Watervillas Friese Meren

De Friese Meren zijn het walhalla voor de watersporter. Het is fantastisch om aan deze Friese Meren een watervilla of vakantiewoning met omheinde tuin te huren. Vanuit je vakantiehuis met eigen aanlegsteiger kijk je uit over het meer en als je wilt kan je vanaf die steiger een hengeltje uitgooien. En met de boot weg gaan kan natuurlijk ook vanuit je luxe water vakantiehuis. Genieten in vele opzichten dus.

Een watervilla huren waar de hond ook welkom is.

In lang niet alle watervillas Friese Meren zijn honden welkom en dat geldt ook zeker voor een watervilla aan het Veerse Meer..Om een vakantie met hond in Friesland, Zeeland, Gelderland of ergens anders te kunnen boeken, is de eerste voorwaarde dat je hond op het vakantieadres welkom is. In deze watervillas en water bungalowparken zijn maximaal 2 honden welkom. Je kunt er dus ook een vakantie aan het water met één huisdier boeken.

Europarcs met hond banner

Last minute vakantie aan het water boeken

In deze onzekere tijd rond het coronavirus weet je niet precies waar je aan toe bent. Ook niet wat je vakantie betreft. Het is daarom best een overweging om een last minute vakantiehuisje met hond aan het water te boeken maar een last minute watervilla met hond is natuurlijk ook niet verkeert. Een last minute is niet alleen goedkoper, je kunt een vakantiehuis aan het water boeken op het moment dat er meer duidelijkheid komt van de overheid wat wel en niet is toegestaan. Je kunt ook een huisje aan het water met 2 of 3 honden boeken, ook aan de Friese Meren.

bungalowparken gezin banner