Chalet Ardennen hond welkom

Vind hier een chalet Ardennen waar je hond ook welkom is

Wie een vakantie met hond in de Ardennen wil boeken, kan het beste een chalet Ardennen huren waar de hond ook welkom is. Nog mooier misschien, een chalet Belgische, Vlaamse of Luxemburgse Ardennen met geheel omheinde tuin. De Ardennen zijn zonder twijfel het gebied voor een honden vakantie in het groen. Je kunt ook een honden bungalow in de Vlaamse Ardennen boeken. Een honden bungalow met sauna, ligbad en omheinde tuin bijvoorbeeld.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Tot 4 honden welkom is je chalet Ardennen

Van belang is het om te weten hoeveel huisdieren en in je chalet of vakantiehuis Ardennen welkom zijn. Standaard zijn er in je huisje 1 a 2 honden toegestaan maar er zijn ook huiseigenaren die 3 of 4 honden toelaten. In uitzonderlijke gevallen zijn 5 huisdieren welkom. Dit is vaak van toepassing bij chalets voor grote groepen en meestal met een grote en omheinde tuin.

vakantie met hond in de Ardennen

Europarcs met hond banner

Midden in het bos een huisje Ardennen huren

Een vakantie met de hond midden in het bos is een geweldig avontuur en beleving.
In het geval van de Ardennen kan je dan het beste een natuurhuisje Ardennen huren. Uiteraard vrijstaand en in de omgeving van een losloop gebied voor honden. Die zijn er in de Belgische Ardennen volop. Ook om lange wandelingen te maken of in de Ardennen paard te rijden.

Een privé sauna in je chalet in de Ardennen?

Een huisje , bungalow of chalet met een privé sauna huren? Er zijn volop mogelijkheden in de Ardennen want juist daar is het aanbod wellness vakantiehuisjes groot. In veel van de honden bungalows met privé sauna in de Ardennen zijn honden toegestaan.

bungalowparken gezin banner