Honden vakantie?

Wie overweegt een honden vakantie te boeken, kan bij ons een vakantiewoning met hond huren waar honden zich thuis voelen en u ook zult genieten. Wij hebben hondvriendelijke vakantiewoningen geselecteerd waar uw huisdier écht welkom is. Hier zijn honden welkom. Of u nu een labrador, poedel of herdershond heeft, in onze vakantieverblijven is het toegestaan uw huisdier mee te nemen. Bij de ene accommodatie zijn 1 of 2 honden welkom, bij een ander is het toegestaan om met 3, 4 of zelfs 5 huisdieren in uw vakantie accommodatie te verblijven.

ontdek de beste hondenbungalows banner

De ene honden vakantie is de andere niet

Een vakantie met hond vereist een heel andere aanpak dan een vakantie met kinderen of vrienden. Dat geldt ook voor een weekendje weg met hond. Zo moeten in heel Europa honden ingeënt zijn en is een Europees honden paspoort verplicht. Ook zijn niet altijd alle hondenrassen toegestaan. De zogenaamde “vechthonden” zijn in veel landen om ons heen verboden. Het is dan ook altijd zaak om bij een honden vakantie naar het buitenland te informeren naar de regels voor vervoer en huisvesting van honden. Het LICG kan u hierbij van dienst zijn.

Europarcs met hond banner

Welk honden vakantiehuis gaat u huren?

Bij de keuze van een honden vakantiewoning spelen meerdere factoren en sentimenten mee. Zeker als je als alleenstaande vrouw of man een honden vakantie aan het strand boekt, kunnen sentimenten meespelen. Over het algemeen kan je stellen dat je in Nederland en België gerust een vakantiehuis met hond midden in het bos kunt huren. In bepaalde landen is het verstandiger een honden bungalow op een bungalowpark te huren. De prijs speelt bij de keuzen van een honden accommodatie natuurlijk ook mee. Op deze site vind je altijd goedkope honden vakantiewoningen, bungalows en chalets. Ook voor een vakantie met meerdere honden en een weekendje weg met hond.

bungalowparken gezin banner