Weekend weg met hond

Boek hier je weekend weg met hond.
Wie een weekend weg met de hond wil gaan, kan hier de beste aanbiedingen en last minutes vinden. Van een weekendje weg met hond in België tot een weekend met huisdier in Drenthe, Overijssel, Zuid-Limburg, Noord-Holland of Waddeneilanden. Uiteraard ook voor een weekend met hond aan zee. In steeds meer vakantiehuisjes aan zee worden honden toegelaten. Dat biedt veel mogelijkheden voor een uitje met hond aan zee. ook aan zee zijn veel honden welkom.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Weekend weg met hond en in natuurhuisje verblijven

Natuurhuisjes zijn uitermate geschikt voor een korte of lange vakantie met hond. Het kenmerk van een natuurhuisje is dat deze in de natuur ligt. Praktisch vertaald betekent dat in de bossen, bergen of aan zee. Wie van de natuur houdt en met de hond er op uit wil gaan, boekt bijvoorbeeld een natuurhuisjes in Drenthe, Overijssel of Gelderland. Daar vind je veel natuur. Langs de kust van Zeeland, Ameland en Texel vind je ook nog veel ongerepte natuur. Ideaal voor een natuur weekend in Nederland.

Weekendje weg en hondenbungalow huren

Een hondenbungalow bij Landal GreenParks huren? De bungalowparken van Landal liggen op de mooiste plekjes van de Benelux. Of je nu een fantastische hondenbungalow in de Duitse Eifel of Belgische Ardennen wilt huren, Landal is de nummer 1 in luxe vakantiebungalows midden in de natuur. In een groot gedeelte van de bungalows worden honden toegelaten. Daarnaast hebben de parken van Landal vaak meer honden faciliteiten zoals uitlaatplek. Of je nu alleen, met je partner of met het gezin op vakantie gaat, voor honden vrienden heeft Landal altijd wel een plekje vrij.

Profiteren van een aanbieding met hond

Op zoek naar een aanbieding voor een weekend weg met hond? Voor een goedkoop weekendje met hond zoek je een aanbieding of last minute. Zowel in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg vind je het hele jaar door aanbiedingen in vakantiehuisjes, hotels en honden bungalows. Bij de ene aanbieder krijgt je een korting van 20 % bij de andere wel 35. Door de aanbiedingen van weekendjes met hond te vergelijken, kan je veel besparen.

Europarcs met hond banner

Vakantiehuisje met privé sauna huren.

Ook in veel vakantiehuisjes met privé sauna zijn honden welkom. Dat maakt dat je uitje met hond een echte wellness beleving wordt want een privé sauna is echt genieten. Zeker als je een weekendje met hond in de herfstvakantie boekt, is een vakantiehuisjes met privé sauna ideaal. Een vakantiehuisje met hottub is ook genieten, zeker als het water tot boven de 28 graden verwarmd kan worden.

Hotel met hond boeken

Een nachtje weg met de hond of een weekendje aan zee of op de Veluwe? Boek dan een weekend hotel waar honden welkom zijn. Je hoeft dan zelf niet te koken en je bed is opgemaakt als je in het hotel aankomt. Een hotel met hond is ook aantrekkelijk in bijvoorbeeld de herfstvakantie. Honden hotels liggen vaak op de mooiste plekjes. Veelal aan een bosrand maar ook wel aan de kust. Je kunt ook een hotel aan zee boeken waar honden welkom zijn.

bungalowparken gezin banner