Bij deze vakantieparken zijn honden altijd welkom.

Wie een vakantiepark met hond zoekt, heeft deze snel gevonden. Bij veel vakantieparken zijn honden welkom. Echter, het ene vakantiepark met hond is het andere niet. Waar moet je op letten als je vakantieparken zoekt waar honden echt welkom zijn? De verschillen tussen de vele vakantieparken met hond zijn groot.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Honden tolereren of welkom heten

Negen van de 10 vakantieparken in Nederland en België laten honden toe maar honden vakanties hebben geen prioriteit. Er zijn geen echte honden uitlaatplaatsen op het park, geen honden bungalows en op slechts een klein gedeelte van het park mogen honden komen. Wel aangelijnd natuurlijk. Daarnaast zijn er echte honden vakantieparken. Daar zijn speciale voorzieningen voor honden en soms zelfs honden speelplaatsen. De betere honden vakantieparken vind je bij Landal, daar hebben ze een aantal parken met bungalows met hondenmand, hondenbench en omheinde tuin. Gewoon omdat honden op die parken echt welkom zijn.

Europarcs met hond banner

Vakantieparken met hond zijn niet altijd goedkoop.

We moeten eerlijk toegeven dat vakantieparken met hond over het algemeen genomen niet goedkoop zijn. De prijzen van huisjes en bungalows met hond zijn op veel parken de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Mede door kosten verhogingen en de inflatie. Gelukkig is er nog een manier een goedkopere honden bungalow of vakantiehuis met hond te boeken. Een last minute. Een last minute met hond is soms wel tot 40 % goedkoper. Dat geldt ook voor een weekendje weg met de hond.

bungalowparken gezin banner